Et av livets små mysterier

Noen ganger er man så heldig at man kan sitte og betrakte samspillet mellom far og sønn helt ubemerket. Og få ting er så fint som når pappaen forsøker å lære Lillemann litt om ett av livets mange små mysterier! I dag; drikking av kopp!

Lillemann har sluttet å forstå hvordan han drikker av kopp etter at han fikk en helt super drikkeflaske med sugerør til jul! Nå som barnehagetiden nærmer seg er det jo mildt sagt heldig at guttens ferdigheter på enkelte ting forbedres kraftig, og da er koppdrikking oppe på To Do-lista. Men hvordan forklare en gutt på ett år at han må lene hodet bakover og ikke forrover? Nei altså, det går ikke det!

Og for å si det sånn; den sindige Hedemarkingen min er ikke skapt for tålmodighetsprøver med en litt overivrig ettåring..! Og vertfall ikke en som gjerne vil drikke sviskesaft og prate litt med pappaen sin samtidig!

Nå lades det opp til det jeg ser for meg skal bli en aldeles strålende vårhelg! Og en ting som vil gjøre den enda mer strålende er om du liker Jannorama på Facebook! Klikk her og bli en Jannorama-venn du også!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s