Fornemmelse av vår

For en fantastisk helg!!! Alt har klaffa, vi har nynnet i sola, noen har måttet danse litt av glede og Lillemanns første sneakers er kjøpt inn – det er vår!

Relativt fornøyd med  få byttet ut GoreTex-støvlene med superlette sneakers!

Relativt fornøyd med få byttet ut GoreTex-støvlene med superlette sneakers!

Det er virkelig helt utrolig hva fint vær gjør med folk – og ikke minst oss nordmenn! Etter en mildt sagt regntung februar og delvis mars har de siste dagers etterlengtede solstråler tint og tørket opp nabolaget for alvor og jeg tror alle i Grenda vår har vært ute fra sola har stått opp til den har gått ned. Og den lille familie vår er intet untak!

Det aller beste med å bo i Rekkehuset er at vi har litt hage! Akkurat nok til at man har litt å drive med, men ikke mer enn at det er absolutt overkommelig å rake plenen på en formiddag. Jeg gikk selvsagt hardt til verks på lørdag og i tillegg til pen plen har jeg ett stykk stor vannblemme i hånda og verkende arm. Så min overivrige innsats ble rett og slett premiert med ett brett smertestillende – og da føler man seg jo som en skikkelig Superwoman…

Så for å virkelig få brukt kroppen litt skikkelig tok Ingeniøren bæremeis og barn på ryggen og sammen med Mamma og Gartneren gikk vi opp på Kolsåstoppen. Og til Lillemanns store glede var vi langt fra alene! Her har vi nemlig oppdaget gleden ved å si Hei til folk – og folk hilser gladelig tilbake! Lykken er å være ett år og få et meningsfylt svar på et av de fem ordene man kan! Og når helgen i tillegg avsluttes med tanter og onkler, bestevenner og vafler i sola – ja da sovner man som en stein med et smil om munnen kl 18, selv om klokka er stilt en time frem og alle solemerker tilsier at soving ikke bør inntreffe før om lenge.

Så med utstrekt Bikkje, sovende barn, lave skuldre og fin hvilepuls går vi inn i nye, spennende uke. Måtte været vare!!!

Mormor, Mamma og Lillemann på Kolsåstoppen

Mormor, Mamma og Lillemann på Kolsåstoppen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s