Velkommen overgangsalder

Så har dagen kommet. Jeg skal sette kroppen på hold og nullstille alle naturlige sykluser. Jeg veksler mellom å glede meg og å lure på hva i all verden det er jeg driver med. Har jeg ikke gangsyn? Ser jeg ikke at jeg heller burde nyte den lille mannen vi allerede har og heller ha litt bedre tid til han? Fatter jeg i det hele tatt hvordan morgenene kan komme til å bli fremover? Neppe… Jeg vet jo ikke en gang hvordan det blir med ett barn!

Pappapermen er over og i dag debuterer Mormor som Lillemanns underholdningsavdeling. Med sol og lovnad om varmegrader over 20-tallet tror jeg de to kommer til å ha det aldeles fortreffelig sammen. Det er verre med oss andre som bare kan nyte solen fra innsiden av glasset. For værsjuke meg er det en pine verre enn døden… Men nå begynner altså det nye livet med den ene og den andre hjemme, ting som må være klart dagen før og en liten gutt som helst ikke bør føle at det hele blir litt rotete.

Og midt opp i dette skal jeg bli en vandrende hormonbombe. Fader heller – det føles ikke riktig klokt! I dag tidlig leste jeg ufrivilligbarnlos sin oppdatering på Instagram og fikk et sug i magen. Etter endelig å ha blitt gravid sitter hun med hjertet i halsen og ekstrem svangerskapskvalme, frykt for å ikke bli tatt alvorlig av legen og frykt for å miste. Jeg kjenner meg så forferdelig godt igjen. Og jeg lurer på om jeg faktisk vil ta det litt mer som det kommer nå når jeg allerede har ett barn, og at jeg er så avslappa som jeg liker å si at jeg er, eller om jeg bare lurer meg selv og er på vei inn i et nytt nervehelvete. Jeg kunne så inderlig ønske jeg slapp å begynne på dette igjen, men nå er det gjort – og første dose hormonmorro er satt. Jeg ønsker mine nærmeste lykke til!

 

Ny nesespray - ny mulighet!

Ny nesespray – ny mulighet!

 

Reklamer

10 kommentarer om “Velkommen overgangsalder

  • Hei Vilde

   Min mann har hatt testikkelkreft to ganger og er dermed steril etter behandlingen. Vi har nedfryst sperm, så Lillemann er hans biologiske barn.

   Janne

 1. Hei:)
  Ønsker dere masse lykke til!! Håper det går bedre med hormoner etterhvert:)
  Vi og prøver å få. Var ikke så enkelt som de alle sier! Men krysser fingrene for oss begge:)
  Klem fra Iselin:)

  • Hei

   Er mange som sliter… Vi var tre par som gikk til behandling samtidig i samme vennegjeng! Heldigvis lyktes alle og tre små gutter har sett dagens lys det siste året.
   Jeg syns ofte hormoner blir verre etterhvert, men man må bare ta en dag av gangen og håpe at de rundt fortsatt liker meg når kvelden kommer…

   Lykke til til dere også!!!

   Janne

   • Hei:)
    Vet om flere som har vært gjennom dette og med både positiv og negativ utkom. Ei som brukte 7 år på å få den ene ungen. Og den andre som aldri fikk det til fordi de ikke var en «match».
    Nå må kanskje vi også begynne med prøverør hvis ikke operasjonen hans har fungert.
    Så vi lever i håper at alt skal gå sin vei. Om det blir på vanlig måte eller med prøverør så håper vi at det blir ett lite nurk tilslutt.
    Det er jo alt en ønsker seg, å starte en familie med den man elsker 🙂

    Mvh
    Iselin

 2. Du har min fulle sympati! Vi har vært gjennom flere IVF-forsøk, og den nesesprayen og de andre medisinene har jeg et mildt sagt ambivalent forhold til. Det har vært så mye håp og skuffelser underveis, og nå har vi fått oppfylt vårt største ønske i form av en snart forestående fødsel. Lykke, lykke til! Jeg krysser fingrene for dere.

  Takk ellers for flott blogg, som jeg er veldig glad jeg kom over! Du skriver midt i mitt interessefelt, og med både klokskap og humor.

  • Jeg HATER Crinone!!! Så selv om jeg håper jeg kommer så langt at jeg må bruke det i massevis av uker, så er det rett og slett det mest idiotiske legemiddelet jeg vet om.

   Så fantastisk at du endelig er gravid! Nå håper jeg innspurten blir a walk in the park, og så skal jeg gjøre mitt for å fortsette å underholde så lenge! Takk for at du leser bloggen!

   Janne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s