Om meg

Jeg heter Janne Reitevold og er 35 år gammel. Jeg deler hverdagene og livet mitt med to fantastiske menn; mannen min Ingeniøren (35) og sønnen vår Lillemann (1,5), og ikke minst vår ekstremt livlige og glade hund Guro.

Jeg møtte mannen min i august 2008 og etter to måneder kjøpte vi leilighet sammen og i januar 2011 giftet vi oss. Han er min aller nærmeste, og vårt meget tilfeldige møte har gitt meg mer enn jeg noen gang hadde turt å tro.

Bryllupsbilde

Tatt på Olympen i Oslo

Å bli mamma var på ingen måte en selvfølgelighet og i lang tid var jeg usikker på om jeg noen gang skulle få bli det. Etter flere prøverørsforsøk ble vi endelig gravide i juni 2012, og etter en lang og tøff fødsel ble vi foreldre til en nydelig gutt, fire uker før tiden, i januar 2013. Å bli født for tidlig er ikke alltid like greit, så rett etter fødselen fikk han store lungekomplikasjoner og våre mest dramatiske døgn begynte. Etter 12 dager på sykehuset kunne vi endelig ta med oss vår friske, lille solstråle hjem igjen og hverdagen kunne virkelig begynne!

Ole sover på mamma

I disse dager er vi i gang med søskenforsøk på Rikshospitalet. Ingeniøren har hatt testikkelkreft to ganger og vi er derfor helt avhengig av hjelp for å få lov til å bli foreldre igjen. Assistert befruktning er ingen spøk og jeg har valgt å skrive åpent om prosessen med ICSI/IVF denne gangen. Jeg tar gjerne i mot spørsmål og innspill på ting du lurer på i den anledning, men jeg er ingen ekspert på det tekniske og medisinske, mine innlegg og eventuelle svar beror utelukkende på erfaringer fra mine opplevelser.

I denne bloggen vil jeg skrive om hvordan jeg har det som mamma, kone, kjærste, søster, datter, svigerdatter, svigerinne, tante, venninne, ansatt, kollega og sjef. Jeg vil helt sikkert provosere noen, more andre, kjede enkelte og inspirere noen få. Uansett lover jeg å holde lite tilbake å gi deg som leser sannheten ved mammalivet – så langt det er mulig!

Velkommen til min hverdag og virkelighet – velkommen til JannOrama!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s